ФінТех Подкаст 91. Євген Зімін: Мобільний Wallet - аналог гаманця, який може все — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
БІЗНЕС

ФінТех Подкаст 91. Євген Зімін: Мобільний Wallet - аналог гаманця, який може все

Фінтех і Картки
1028
У новому ФінТех подкасті на Finance.UA ведуча Юлія Бондар поспілкувалася з засновником компанії Prinum Євгеном Зіміним на тему безконтактної оплати за допомогою мобільного.
Що таке мобільна комерція? З погляду Євгена Зіміна, мобільна оплата – продукт, який розвивається з дня на день, який сам по собі є інноваційний. Гість програми пояснив, що мобільний гаманець – це не тільки місце для зберігання коштів, а й безліч функцій, що відповідають за програми лояльності, транспортні картки, соціальні картки – будь-які цифрові сервіси.
Чому ж в Україні гальмується ринок розвитку мобільної комерції? Перша причина, яку позначили в сьогоднішньому випуску – брак вливання коштів в стартап розробки. Як зазначив Євген, в нашій країні, на жаль, немає стратегічного мислення ні з точки зору бізнесу, ні з точки зору нових технологій.
“Ви подивіться на наші, так звані, наукові конференції – це ж смішно. Люди обговорюють питання, як швидко вкласти 10 доларів і як швидко отримати мільйон. Ніхто ж не обговорює, насправді, яка тенденція до чого призведе, як стратегічно це імплементувати”, – розповів в подкасті Євген Зімін.
На думку Євгена, навіть банки, які є флагманом української системи не хочуть боротися за нового клієнта за допомогою технологічних інновацій, і це незважаючи на те, що фінансові установи мають для цього кошти.
Хронометраж – 54:29
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас