Створено криптовалюту, забезпечену діамантами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Створено криптовалюту, забезпечену діамантами

Фінтех і Картки
4162
18 січня розпочнеться продаж криптовалюти PinkCoin, яка забезпечена фіксованим активом кольорових діамантів. Нова віртуальна валюта створена на базі платформи Ethereum.
Спочатку на продаж буде виставлено 5 млн валютних одиниць PinkCoin. У майбутньому компанія-творець BitGem Asset Management Ltd. (BAM) може випустити до 95 млн цифрових монет PinkCoin.
Депоновані діаманти були оцінені та сертифіковані незалежною компанією. Страховиком є британська компанія Lloyd’s. Відповідальність за зберігання діамантів загальною вартістю 5 млн доларів, несе компанія, що випускає.
«Кольорові діаманти є найбільш рідкісним торгованих товаром, якщо не сказати більше – це найбільш концентрована форма багатства. І очікується, що тенденція щодо зміцнення такого значення діамантів буде тільки посилюватися. Рожеві та інші вишукані діаманти були єдиним активом, чия вартість до теперішнього моменту послідовно збільшувалася на 10% на рік. Крім того, вони є єдиним активом, який не падав в ціні, починаючи з 1959 року. Всі ці факти тільки зміцнять життєздатність PinkCoin на ринку », – пояснює генеральний директор материнської компанії BAM – Precious Investments Inc., Наталія Хеарн.
Власники PinkCoin зможуть обмінювати нову валюту на інші активи на децентралізованому ринку BitGem (The BitGem Decentralized Marketplace), який, як очікується, почне свою роботу у другому кварталі 2016 року.
PinkCoin можна обміняти на Bitcoin, або дорогоцінні камені, грунтуючись на вартості діамантів.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас