Саакашвілі у своєму новорічному привітанні розповів про головні здобутки Одеської області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Саакашвілі у своєму новорічному привітанні розповів про головні здобутки Одеської області

Казна та Політика
658
Голова Одеської обласної держадміністрації Міхеїл Саакашвілі звернувся до українців з новорічним відеозверненням, в якому розповів про головні здобутки своєї області за цей рік.
Відеоролик Саакашвілі опублікував на своїй сторінці в Facebook
“Для мене минулий рік був дуже знаменним. Я переїхав до Одеси і відразу ж прив’язався до жителів цього приголомшливого міста та особливої області. Багато чого нам вдалося зробити, але, звичайно, залишилися великі плани”, – заявив одеський губернатор.
Зокрема, Саакашвілі розповів про створення в Одесі першого в Україні центру адміністративних послуг, про запуск в місті нової патрульної поліції, а також про будівництво нового міжнародного аеропорту, який, за словами голови Одеської ОДА, повинен відкритися в 2016 році.
Саакашвілі також зазначив, що почалося будівництво та відновлення капітальної дороги Одеса-Рені.
Особливу увагу він приділив реформі одеської митниці. Зокрема, Саакашвілі заявив, що наступного року буде запущена електронна митниця, яка дозволить вантажам рухатися набагато швидше, а також повністю викорінить корупцію в цій сфері.
“За минулий рік Одеса ставала світовим брендом. Про нас писали у всіх провідних світових виданнях і писали тільки позитивне … І ми будемо далі популяризувати Одесу і Одещину, тому що я вірю, що у цій області, у кожного її жителя просто приголомшливі перспективи”, – підкреслив Саакашвілі.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас