Туроператори обіцяють, що путівки до Туреччини для українців подешевшають — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Туроператори обіцяють, що путівки до Туреччини для українців подешевшають

Особисті фінанси
1369
Ціни на тури в Туреччину почнуть знижуватися в квітні-травні.
Про це розповів менеджер туристичної агенції Олег.
“На Новий рік Туреччина українців цікавить мало, тому чартерну програму на зиму ми не замовляли. А ось на літній сезон прогнозуються істотно нижче ціни, ніж у цьому. Чартерна програма замовляється з квітня, тоді і чекаємо знижки”, – каже Олег.
Вже відкрито раннє бронювання на наступний сезон. Поки ціни тримаються на рівні минулорічних. У минулому сезоні відпочити в Туреччині можна було мінімум за 400 доларів на двох, констатують туроператори, але наскільки зменшиться ціна на наступний рік прогнозувати не беруться.
“Зараз можна купити тижневий тур на двох до Анталії в чотиризірковий готель за 650 доларів. У п’ятизірковий – за 700 доларів на двох. Спеціальних пропозицій від готелів, зокрема бюджетних, очікуємо ближче до початку сезону”, – говорить менеджер з продажу турагентства Наталія Пісьменко .
Взимку українці цікавляться поїздками в Стамбул. Цього року новорічний автобусний тур туди обходиться в близько 130 євро на людину на 6 днів, а авіатур на 4 дні коштує не менше 500 євро на одного. Ціна пляжного тижневого відпочинку на Новий рік в п’ятизірковому турецькому готелі на двох – 800 доларів з перельотом.
“Подорож до Туреччини привертає українців тим, що немає необхідності оформляти додаткові документи для авіаперельоту. А тим, хто подорожує автобусом, треба сплатити тільки болгарську візу”, – пояснює Пісьменко.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас