У ФГВФО вирішили створити департамент розслідування і запобігання корупції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У ФГВФО вирішили створити департамент розслідування і запобігання корупції

Кредит&Депозит
314
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб вирішив створити департамент розслідування і запобігання корупції.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Фонду.
“Процес реструктуризації Фонду гарантування вкладів фізичних осіб передбачає створення департаменту розслідування і запобігання корупції, служби внутрішнього аудиту, а також консолідацію у фонді процесів фінансової та операційної діяльності фонду та неплатоспроможних банків”, – сказано в ньому.
Директор-розпорядник Фонду Костянтин Ворушилін в ході розширеного засідання адміністративної ради ФГВФО, яке відбулося в НБУ, повідомив, що йде робота над створенням департаменту консолідованих продажів та управління активами.
“Цей підрозділ дозволить зосередити прийняття всіх рішень в цій сфері виключно у фонді. В даний час уповноважені особи в неплатоспроможних банках мають досить широку автономію прийняття рішень”, – йдеться в повідомленні.
Крім того, учасники засідання обговорили питання створення об’єднаної групи з представників правоохоронних органів для ефективного розслідування виробництв у фінансовому секторі
Така група повинна займатися справами керівників і власників банків, які підозрюються у доведенні банків до банкрутства.
Як повідомляло агентство, активи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в жовтні скоротилися на 13,7%, або на 3,03 млрд гривень з 22,03 млрд гривень (станом на 1 жовтня) до 19,006 млрд гривень (на 1 листопада).
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас