Мобільний оператор "МТС Україна" буде надавати послуги під брендом Vodafone — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мобільний оператор "МТС Україна" буде надавати послуги під брендом Vodafone

Фондовий ринок
2246
Мобільний оператор ПрАТ “МТС Україна” домовився про розширення співпраці з однією з найбільших телекомунікаційних компаній Vodafone Group plc (Великобританія) і надаватиме послуги під цим брендом.
“У рамках нової угоди найближчим часом компанії зможуть приступити до роботи під брендом Vodafone в Україні і запустити цілий спектр технологічно нових сервісів”, – повідомляється в прес-релізі “МТС-Україна”, розданому журналістам перед прес-конференцією в Києві в п’ятницю.
Раніше, у вересні 2015 представник зі зв’язків з пресою британського оператора Бен Падована повідомив агентству “Інтерфакс-Україна”, що оператор та ПрАТ “МТС Україна” перебували на ранній стадії обговорення подальшої співпраці.
Він нагадав, що “МТС Україна” є партнером Vodafone ще з 2008 року, коли компанії уклали договір про стратегічне партнерство.
До цього українські та російські ЗМІ неодноразово писали про переговори між компаніями, зокрема, у п’ятницю російські “Ведомости” з посиланням на власні джерела повідомили, що сторони домовляються про укладення франчайзингового договору, за яким “МТС Україна” може отримати можливість працювати під брендом британського оператора. “Ведомости” також відзначали, що мова може йти про опціон для Vodafone на покупку міноритарної частки в українській компанії.
У серпні Vodafone зареєструвала в Україні торговий знак сервісу мобільних платежів M-Pesa.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас