Чеський залізничний оператор починає роботу в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чеський залізничний оператор починає роботу в Україні

Особисті фінанси
2077
Приватний залізничний оператор з Чехії LEO Express починає попередній продаж квитків на власний автобусний рейс Мукачево-Ужгород-Кошице з подальшою пересадкою на потяги компанії, які їдуть в Прагу.
Про це повідомляє “Центр транспортних стратегій” з посиланням на прес-службу компанії.
У компанії повідомили, що розклад автобуса співпадає з поїздами LEO Express в Чехії та Словаччині.
Автобус курсуватиме щоденно, починаючи з 16 жовтня 2015 року. Таким чином, чеський залізничний оператор буде підвозити українських пасажирів на свої рейси.
Квитки на комбінований рейс Мукачево – Прага коштуватимуть від 21 євро і вище. У вартість входить безкоштовний Wi-Fi, свіжа преса, напої і легка закуска.
Як наголошується, з Кошице поїзда LEO Express курсують у напрямку Праги, зупиняючись на станціях Жиліна, Богумін, Острава.
З 14 грудня поїзди будуть зупинятися в Пряшеві, Колине і Забржегу-на-Мораві. Зі станції Богумін компанія LEO Express забезпечує регулярні автобусні рейси до Катовіце і Краків.
Компанія LEO Express була заснована в 2010 році. Її власником і засновником є Леош Новотни. LEO Express оперує поїздами Stadler FLIRT в Чехії та Словаччині, які курсують на лінії Прага – Острава – Кошице.
Також компанія обслуговує автобусні маршрути Краків – Катовіце – Богумін і Прага – Ческе-Будейовіце – Ческі-Крумлов.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас