Instagram запускає рекламні фото в стрічки користувачів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Instagram запускає рекламні фото в стрічки користувачів

Рекламний ринок
229
Сьогодні вранці Instagram оголосив про запуск рекламних постів відразу в 30 країнах, включаючи Іспанію, Італію, Мексику, Південну Корею і т.і.
Запуск в усьому світі, у тому числі в Україні, запланований на 30 вересня. Аналітики прогнозують, що новий формат вже до 2017 року зможе принести Facebook $ 3 млрд прибутку.
Раніше Instagram тестував різні формати рекламних оголошень і переконався в їх ефективності. Згідно з даними компанії, 97% тестових рекламних кампаній досягли своїх цілей. Тепер рекламні компанії будуть доступні брендам в 30 країнах світу. Раніше, реклама була доступна лише в США, Канаді, Великобританії, Японії, Австралії, Німеччини, Франції та Бразилії.
Новий рекламний формат буде включати в себе не тільки розміщення «спонсорських постів» в стрічках користувачів, але й додаткові опції під цими постами – наприклад, кнопки «купити» або «встановити», провідні за відповідними посиланнями.
Список нововведень, крім рекламних постів, включає:
- Запуск програми Marquee, створеної для розробки та ведення короткострокових рекламних кампаній. В основному, даний інструмент стане в нагоді для реклами нових фільмів або продуктів.
- Рекламні кампанії в Instagram можна буде синхронізувати з Facebook.
- Тривалість відео в Instagram збільшилася вдвічі і тепер становить 30 секунд.
Аналітики вже встигли назвати Instagram новим «золотим яйцем» Facebook, купленим за $ 1 млрд. Відповідно дослідницької компанії eMarketer, до кінця 2016 року виручка Instagram від реклами досягне $ 1,5 млрд, а до 2017 – $ 2,8 млрд. Кількість користувачів Instagram зараз налічує близько 300 млн користувачів.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас