Sony випустить смарт-годинник Wena Wrist з аналоговим циферблатом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Sony випустить смарт-годинник Wena Wrist з аналоговим циферблатом

Фінтех і Картки
346
Sony запустила кампанію зі збору коштів на випуск «розумних» годинників Wena Wrist з використанням власної краудфандінгової платформи First Flight для клієнтів з Японії. Новинка виглядає як звичайний наручний годинник з аналоговим циферблатом.
Смарт-годинники Wena Wrist (Wena – Wear Electronics Naturally) дозволяють за допомогою вбудованого NFC-чіпа проводити платежі з цифрового гаманця з використанням технології FeliCa, мають функцію оповіщення про надходження SMS-повідомлень на смартфон за допомогою вібрації і світлодіодів, а також можуть використовуватися в якості фітнес-треккера для моніторингу показників фізичної активності.
Електронні компоненти годинника розміщені у великому сегменті браслета. В даний момент відомо, що Wena Wrist сумісні з пристроями на базі iOS.
Модель Wena Wrist Chronograph володіє трьома додатковими окремими циферблатами зі стрілками для годин, хвилин і секунд. А модель Wena Wrist Three Hands має стандартний для наручних годинників дизайн. Діаметр корпусу обох моделей дорівнює 42 мм.
Модель Wena Wrist Three Hands здатна пропрацювати на одній батареї до трьох років, Wena Wrist Chronograph – до п’яти років. Тривалість автономної роботи браслета годинника з компонентами становить тиждень, потім потрібне заряджання з використанням кредла.
Sony обіцяє в разі успіху краудфандінгової кампанії почати поставки Wena Wrist в березні наступного року зі стартовою ціною $ 287 (¥ 34800) для сріблястої версії Three Hands. Модель Premium Black Chronograph обійдеться в $ 576 (¥ 6980).
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас