PayPal піднімає комісію за використання сервісу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

PayPal піднімає комісію за використання сервісу

Фінтех і Картки
1092
Після відділення від eBay PayPal почуває себе не дуже впевнено: заради підтримки зростання доходів компанія готова піти на підвищення цін для рітейлерів.
Тепер тисячі малих підприємств будуть змушені платити більш високу комісію за процесинг транзакцій через PayPal.
Американські торговці повинні будуть перераховувати в PayPal фіксовану ставку в розмірі 2,9% плюс $ 0,3 за кожну покупку всередині країни. Для транскордонних продажів передбачена комісія в розмірі 3,9% від суми операції плюс постійну ставку, яка буде змінюватись в залежності від країни покупця.
Зміна набуває чинності 1 жовтня. Відповідне повідомлення співробітники PayPal розіслали всім своїм клієнтам по електронній пошті.
Окрім підвищення комісій за обробку транзакцій, компанія відмовить торговцям з великим оборотом в знижках.
Більшість великих клієнтів PayPal, в тому числі світових брендів, мають індивідуальні контракти, які не торкнуться ці зміни.
Збільшення зборів підвищить річний дохід PayPal, приблизно на $ 10 млн. При цьому ціни за обробку транзакцій навіть після підвищення залишаться конкурентоспроможними по відношенню до інших провайдерів онлайн-платежів.
У прес-службі компанії заявили, що продавці, які постраждають від підвищення цін, становлять не більше 1% від 10 млн. глобальних клієнтів PayPal.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас