Сучасні технології замінять готівку, - Lloyds Bank — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сучасні технології замінять готівку, - Lloyds Bank

Фінтех і Картки
785
Учасники самих різних опитувань впевнені, що готівкові гроші не зможуть зберегти свої позиції на ринку платежів і продовжать втрачати популярність. 39% британців вважають, що від готівки можна буде повністю відмовитися протягом 10 років, а 48% думають, що на відмову від готівки піде 20 років.
Питання в тому, які технології, крім кредитних карт, замінять традиційні розрахунки паперовими грошима.
Британський Lloyds Bank провів дослідження серед 2000 дорослих жителів Великобританії і з’ясував їх переваги в сфері альтернативних платіжних інструментів.
Більшість опитаних раніше віддають перевагу пластиковим карткам (63%), а також грошовим коштам (52%).
Тим не менш, більше чверті британських споживачів (27%) думають, що протягом 10 років вони відмовляться від готівки і будуть здійснювати платежі, використовуючи носяться пристрої, включаючи годинники та браслети.
22% вважають, що будуть регулярно використовувати свої відбитки пальців для підтвердження оплати.
А 7% упевнені, що в майбутньому досить буде вмонтувати в тіло мікрочіп, який одночасно замінить гаманець, пластикову карту і засоби аутентифікації.
Більше третини споживачів (34%) очікують, що протягом найближчих п’яти років повсякденні платежі з мобільних пристроїв стануть звичайним явищем.
Майже половина (48%) британців протягом наступного десятиліття збирається перейти на щоденне використання безконтактних платежів, а 43% згодні з тим, що за безконтактними платежами майбутнє.
Тим не менш, майже половина (47%) не вважають, що мобільні платежі колись стануть основним методом для оплати товарів і послуг. Найчастіше так вважають представники вікової групи 45+.
Основними причинами відмови від мобільних розрахунків сьогодні є питання безпеки, несумісність телефонів і POS-терміналів, і незнання принципів роботи технології.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас