Укрпошта пояснила, як прискорити доставку з китайських інтернет-магазинів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрпошта пояснила, як прискорити доставку з китайських інтернет-магазинів

Особисті фінанси
26627
Уже кілька місяців Укрпошта практикує прискорену доставку онлайн-замовлень з китайських інтернет-магазинів. Національний поштовий оператор гарантує отримання товару через 7-10 днів з моменту оформлення замовлення.
Однак щоб скористатися цією послугою, необхідно знати деякі особливості покупок в китайському онлайні. Співробітники Укрпошти пояснили як максимально прискорити отримання товару.
По-перше, потрібно зареєструватися на сайті китайського інтернет-магазину (AliExpress, китайський підрозділ eBay, LightInTheBox, DHgate, Amazon). Ця процедура робиться тільки раз при першому замовленні.
По-друге, необхідно вибрати потрібний товар і написати продавцеві, що ви хочете, щоб доставка в Україну обов’язково здійснювалася за допомогою ePacket China Post (навіть без знань англійської мови це можна зробити елементарно за допомогою онлайн-перекладача). Тільки тоді доставка буде здійснена за 7-10 днів. В іншому випадку доведеться чекати близько місяця.
Служба доставки розрахована на невеликі товари вагою до 2 кг. Відправлення можна відслідковувати через спеціалізований онлайн-сервіс на сайті Укрпошти.
Розрахуватися за товар можна шляхом переказу коштів з банківської картки на рахунок продавця. Ці гроші перераховуються торговцю тільки після отримання товару у відділенні Укрпошти. Це повністю убезпечує покупця від ризиків шахрайства.
З моменту запуску цієї послуги Укрпошта вже опрацювала понад 16 тис. замовлень.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас