«Київстар» оновлює 3G-умови: коли трафік закінчиться, абоненту автоматично додадуть 50 Мб — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Київстар» оновлює 3G-умови: коли трафік закінчиться, абоненту автоматично додадуть 50 Мб

Технології&Авто
16109
З 22 липня цього року оператор мобільного зв’язку «Київстар» оновлює умови тарифних планів для мобільного інтернету.
Справа в тому, що після запуску 3G-послуги кількість користувачів, які використовують швидкісний інтернет, зросла. Багатьом не вистачає щоденних 50 Мб.
Зараз, якщо пакетні мегабайти вичерпалися, оператор використовує шейпінг – обмеження швидкості до 32 Кбіт/с. А після того, як оновлені умови набудуть чинності, після використання пакетних мебагайтов на високій швидкості абоненти автоматично будуть отримувати додаткові пакети трафіку об’ємом 50 Мб за додаткову плату.
Подібну практику використовують зараз в life:) – по вичерпання трафіку абонентові приходить SMS-повідомлення про це та про те, що за кожні додаткові 50 Мб знімається 3 грн.
В мережі «Київстар» кожне таке додаткове «поповнення» коштуватиме від 3 грн, залежно від умов обслуговування. Залишок трафіку на рахунку можна перевіряти по *252#. Всього за добу можна буде отримати до чотирьох таких додаткових пакетів, до того, як включиться шейпінг.
Нагадаємо, на початку липня оператор мобільного зв’язку life:) запустив комерційну 3G-мережу з повним покриттям в Одесі. Одеська 3G-мережа, за даними компанії, здатна забезпечити швидкість передачі даних до 63,3 мегабіт за секунду.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас