WebMoney спростила процедуру взаємного кредитування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

WebMoney спростила процедуру взаємного кредитування

Кредит&Депозит
528
Міжнародна система розрахунків WebMoney Transfer спростила процедуру взаємного кредитування, а також надала інтерфейс для управління боргами безпосередньо з клієнтських додатків.
Видача позики в системі WebMoney значно спрощена і тепер складається всього з двох кроків. Для швидкого отримання коштів необхідно вибрати потенційного позичальника зі списку своїх кореспондентів, вказати необхідну суму, термін позики і суму, що повертають. Позикодавець в свою чергу може або позичити, або відмовити у видачі.
Позичальник і позикодавець, як правило, особисто знайомі, обговорити умови надання коштів вони можуть, не залишаючи додаток, через вбудований месенджер і сервіси захищених аудіо- і відео-дзвінків WebMoney. Всі видані та отримані позики наочно відображаються у відповідному розділі, що дозволяє завжди мати під рукою інформацію по кожному борговому зобов’язанню і не пропустити термін повернення.
Можливість надання позик реалізована на основі відкритого API боргового сервісу WebMoney Debt. Середньомісячна сума виданих позик в 2014р. становила $1 млн. Комісія за використання сервісу не стягується.
На даний момент видача та отримання позик доступні в WebMoney Keeper Android і на сайті Keeper Standard. Найближчим часом інтерфейс для роботи з позиками з’явиться в оновлених версіях додатків для операційних систем iOS і Windows Phone, а також в Keeper для Facebook, «Вконтакте» і «Однокласники».
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас