Питання гарячої води: Кличко вимагав від "Київенерго" дотримуватися термінів виконання робіт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Питання гарячої води: Кличко вимагав від "Київенерго" дотримуватися термінів виконання робіт

Енергетика
240
“Київенерго” має чітко дотримуватися термінів виконання робіт: три дні – на ліквідацію аварії на тепломережі, і два тижні – на гідравлічні випробування перед початком опалювального сезону.
Про це заявив В.Кличко при перевірці ліквідації аварії тепломереж по вул. Янгеля.
“Протягом місяця у мешканців цього будинку немає гарячої води. Потрібно меру приїхати, щоб сьогодні ввечері вода була. У нас є чіткі вимоги: якщо сталася аварія – у” Київенерго “є три дні, щоб її ліквідувати. І два тижні передбачено, щоб провести гідравлічні випробування тепломереж. На жаль, такі випробування затягуються. Замість двох тижнів кияни відчувають дискомфорт через відсутність гарячої води протягом місяця і більше. Це неприпустимо “, – підкреслив В.Кличко.
Мер зазначив, що поки без гарячої води залишається близько 800 будинків, половина з яких – через гідравлічні випробування, решта – через виникнення аварій та відключення джерела теплопостачання.
В.Кличко зазначив, що вирішення проблем гарячого водопостачання будуть контролювати оперативні штаби, які міська влада проводитиме з ПАТ “Київенерго” у кожному районі столиці.
“Я дав завдання створити комісії, до яких входитимуть представники” Київенерго “і районних адміністрацій. Щодня оперативний штаб повинен реагувати на всі випадки пошкодження комунікацій, складати план перевірки тепломереж і, в разі виникнення надзвичайної ситуації, в найкоротші терміни ліквідувати аварію”, – зазначив київський міський голова.
В.Кличко повідомив, що з 26 червня, коли була проведена перевірка об’єктів, в Києві підключили до гарячого постачання майже 900 споживачів.
Мер також зазначив, що плата за послугу гарячого водопостачання не повинна нараховуватися, якщо вона не була надана. По кожній адресі людям, де відсутні квартирні прилади обліку гарячої води, повинні здійснювати перерахунок рівно на той період, протягом якого у них не було гарячої води.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас