Налітай: відому українську соцмережу WEUA.info віддадуть в хороші руки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Налітай: відому українську соцмережу WEUA.info віддадуть в хороші руки

Технології&Авто
1240
Після низки скандалів одна з найпопулярніших і відомих українських соціальних мереж WEUA.info, заснована на попелищі «євромайдану», буде припинена.
Про це в Facebook заявив її співзасновник, ідейний натхненник і СЕО Богдан Оліярчук. Він також повідомив про те, що команда WEUA.info готова безкоштовно віддати проект в хороші руки. Перевагу віддадуть українській IT-компанії з гарною репутацією.
«Я жив цим проектом. Два роки свого життя я присвятив WEUA. Сьогодні проект потребує другого дихання, тому ми готові подарувати WEUA хорошою IT-компанії. Спасибі всім за цю довгу і непросту дорогу. Спасибі друзям, партнерам та небайдужим українцям », – написав Богдан, додавши, що днями робота сайту буде припинена до тих пір, поки WEUA.info не знайде нового власника.
Нагадаємо, минулого тижня навколо соцмережі і її засновників вибухнув скандал. Користувачі WEUA.info звинуватили адміністраторів в тому, що на сайті «блокують незгодних» з політикою керівництва, видаляють пости і коментарі. А колишні співробітники заявили про експлуатацію, погрози, фінансове шахрайство і навіть побиття одного з розробників WEUA.info. Богдан Оліярчук у відповідь написав відкритий лист, в якому відкинув всі звинувачення на свою адресу.
А між тим під шумок, що відбувається в ранеті, починають з’являтися нові патріотичні соцмережі. Буквально вчора 19-річний киянин Юрій Казінскі з партнером Станіславом Заманою заявили про запуск власної соцмережі kozakam.com. Місію свого проекту вони описали так: «Об’єднання всіх жителів України в одній мережі, оскільки під «ВКонтакте» стає небезпечно сидіти через тотальний контроль ФСБ, а WEUA вже розпалася».
Примітно, що повідомлення Оліярчука про те, що робота WEUA.info буде припинена, з’явилося пізніше.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас