Google тестує платежі «без рук» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google тестує платежі «без рук»

Фінтех і Картки
528
Відразу після презентації мобільної платіжної системи Android Pay, яка дозволить розраховуватися смартфоном на касі і онлайн, Google оголосив про запуск платіжної новинки, передає payspacemagazine.
Інновація повинна істотно спростити процес платежів у торговельних точках. Для того, щоб оплатити товар клієнтам не потрібно доставити готівку або кредитну картку з гаманця, або користуватися безконтактними платежами на смартфоні. Деталі нового платіжного сервісу не розголошуються. Відомо тільки, що заплатити за покупку можна буде «без рук».
Зараз платежі «Hands Free» проходять стадію тестування. Жителі Сан-Франциско можуть спробувати розплатитися голосом в кількох торгових точках, в тому числі McDonald’s і Papa John’s.
Швидше за все технологія «Hands Free» буде заснована на визначенні місця розташування клієнта, подібно іншому мобільного сервісу Square Wallet.
Керівництво Google сподівається, що їх сервіс виявиться успішнішим ніж додаток Square, який був змушений піти з ринку, не домігшись визнання роздрібних торговців та клієнтів.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас