Абромавічус зайнявся розвитком туризму в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Абромавічус зайнявся розвитком туризму в Україні

Казна та Політика
1058
Міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавичус призначив секретаря комітету з питань готельного бізнесу та туризму Американської торгової палати Олексія Євченка і президента асоціації «Туризм Одеси» Івана Ліптугу радниками з питань туризму, повідомила прес-служба Мінекономрозвитку.
«Міністр Абромавичус провів зустрічі з кандидатами на посаду, щоб особисто підібрати людину, яка зробить Україну максимально привабливою для туристів. За підсумками зустрічі міністр вибрав собі двох радників – Олексія Євченка та Івана Ліптугу, добре знаних практиків туристичної галузі», – йдеться в повідомленні.
Також у прес-службі зазначили, що основним завданням нових радників буде розробка і реалізація нового бачення української туристичної галузі.
Повідомляється, що радники працюватимуть у міністерстві на громадських засадах.
Зазначимо, Міністерство економічного розвитку і торгівлі 10 березня сформувало комісію, яка розглянула 30 кандидатур на посаду радника міністра з питань туризму.
Згідно з умовами конкурсу на заміщення посади, кандидати презентують комісії проекти розвитку туристичної галузі, які будуть представлені до громадського обговорення.
У грудні минулого року Кабмін звільнив заступника міністра економрозвитку – торгового представника Валерія П’ятницького. У лютому були звільнені заступники міністра Роман Качур та Ігор Веремій. Новими заступниками були призначені Руслан Корж та Максим Нефьодов.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас