Липецька фабрика Roshen повертається в робочий графік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Липецька фабрика Roshen повертається в робочий графік

Світ
257
Липецька фабрика української кондитерської корпорації “Рошен” (Roshen) у четвер відновила плановий ремонт обладнання, перерваний напередодні у зв’язку з обшуками, повідомила “Інтерфаксу” старший менеджер російського підприємства по зв’язках з громадськістю Ірина Вахонін.
“Представники силових структур покинули підприємство”, – сказала І.Вахоніна.
Фабрика призупинила роботу через плановий ремонт наприкінці березня. Передбачається, що виробничі лінії будуть запущені 6 квітня.
Як повідомлялося раніше, фабрика вранці в середу була заблокована співробітниками правоохоронних органів. Входи і виходи на підприємстві були перекриті співробітниками ОМОН.
Корпорація Roshen пізніше заявила, що фабрика була блокована в рамках проведення податкової перевірки і назвала дії силових структур неправомірними.
У свою чергу офіційний представник Слідчого комітету РФ Володимир Маркін повідомив, що обшук проводився в рамках справи про шахрайство на 180 млн рублів.
Корпорація Roshen, один з найбільших виробників кондитерських виробів в Україні, включає київську, маріупольську (Донецька область), кременчуцьку (Полтавська область) і дві вінницькі кондитерські фабрики, масломолочний комбінат “Бершадьмолоко”, Літинський племзавод (Вінницька область), липецьку фабрику “Рошен” і кондитерська фабрика Клайпеди (Литва).
Власником корпорації є президент України Петро Порошенко. У ході виборчої кампанії він обіцяв продати Roshen. Організацією продажу корпорації займається інвестиційна компанія Rothschild в консорціумі з українською інвестгрупою “Інвестиційний капітал Україна” (ICU).
Покупець поки не знайдений. Наприкінці 2014 р. П.Порошенко заявив, що корпорація може бути продана менеджменту в розстрочку, якщо інші покупці на неї не знайдуться.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас