Яніка Мерило йде з посади радника міністра економрозвитку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яніка Мерило йде з посади радника міністра економрозвитку

Світ
2329
Радник міністра економрозвитку Яніка Мерило йде зі своєї посади для роботи в проекті ICT Competence Center. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.
“Минулого тижня прозвучала новина про створення ICT Competence Center, чим я дуже пишаюся. Можу чесно від серця сказати, що це команда з сильних і сміливих – найбільших ІТ підприємств і банків. Поступово приєднуються нові айтішники та телекоми. Дуже сподіваюся, що цей центр і буде, як обіцяє назва, центром компетенції з інновацій та нових технологій та реальна підтримка державі для розвитку електронного уряду. A я переходжу в нього з ролі радника міністра”, – написала вона.
“Не тому, що руки опустилися, навпаки, сили і волі більше ніж будь-коли, але вірю, що так реально можна досягти результатів. А результат має бути в “кінці дня”, що все, що можна робити в паперовому вигляді, можна і в електронному. Усюди”, – пояснила своє рішення Яніка Мерило.
Нагадаємо, Яніка Мерило була призначена радником міністра економічного розвитку і торгівлі України Айварaса Абромавічуса 5 січня 2015 року.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас