У Sokol.ua фінансові проблеми - Сокольніков покинув компанію, а частину процесів підхопить ГК «Фокстрот» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Sokol.ua фінансові проблеми - Сокольніков покинув компанію, а частину процесів підхопить ГК «Фокстрот»

Світ
1951
В інтернет-магазині Sokol.ua, де напередодні нового року пройшла низка звільнень, очікуються серйозні реформи. Відразу кілька джерел на ринку, серед яких колишній співробітник компанії, повідомили про те, що магазини Sokol.ua і Foxmart.ua планують передати під управління іншого члена групи компаній «Фокстрот» – 5ok.com.ua. За їх словами, ключові співробітники «Сокола» зараз проходять співбесіди і працевлаштовуються в ГК «Фокстрот», але більша частина персоналу буде звільнена.
«У «Сокола» великі фінансові проблеми через обшук в минулому році. Засновник магазину Євген Сокольніков ще з грудня числиться співзасновником магазину, але не займає в ньому будь-якої посади », – розповідає один з наших співрозмовників. Комерційний директор магазину Костянтин Черепинський підтвердив інформацію про те, що модель роботи магазину незабаром зміниться і пообіцяв розповісти додаткові деталі наступного тижня. «Механіка подальшої роботи поки невідома і поки немає ніяких чітких домовленостей про нову бізнес-модель», – повідомив він.
Про те, що співзасновник Sokol.ua Євген Сокольніков може покинути компанію, було відомо ще на початку цього року, коли той пішов у відпустку. Офіційно, цю інформацію не підтверджують, але неофіційно про це повідомили відразу кілька джерел на ринку. При цьому Євген зберіг за собою частку в компанії. Сам Сокольніков на запит про свій відхід з компанії на момент публікації не відповів.
Також з AIN.UA зв’язався один з колишніх співробітників магазина і поділився думкою про те, що відбувається всередині компанії. «Генеральний директор Гресько та комерційний директор Черепинський – це два богатиря, які розорили фірму. Необгрунтовано високі зарплати у керівників та наближених до них людей, борги постачальникам, невмілий підбір персоналу і погана робота відділу закупівель – в результаті такої діяльності ми маємо те, що маємо », – розповів наш інсайдер.
Втім, за словами учасників ринку, знайомих з ситуацією, провини керівництва магазину в тому що відбувається, небагато – всі ключові рішення приймалися «материнською» компанією ГК «Фокстрот». В останній, до речі, заперечують зв’язок між ними і «Соколом». ГК «Фокстрот» частково володіє торговою маркою «Сокіл», але не займається фінансово-господарською діяльністю підприємства під цією ТМ», – повідомили в прес-службі компанії.
Коментар представників 5ok.com.ua на момент виходу матеріалу отримати не вдалося.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас