"Укрспирт" після подорожчання вирішив трохи знизити ціну на спирт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрспирт" після подорожчання вирішив трохи знизити ціну на спирт

Аграрний ринок
854
Внаслідок здешевлення ціни на кукурудзу ДП “Укрспирт” встановив для виробників горілки меншу ціну – 244 гривні за декалітр.
Про це повідомив в.о. директора ДП “Укрспирт” Роман Іванюк на нараді з виробниками горілки, передає прес-служба підприємства.
“Окрім того, цю ціну вирішили знову переглянути 13 березня аби врахувати поточні ціни на сировину та газ”, – йдеться у повідомленні.
Іванюк повідомив про здешевлення кукурудзи з 4,2 – 4,4 тисяч гривень до 3,5-3,7 тисяч гривень за тонну. У зв’язку с цим, ціна на спирт була знижена.
“Ми готові встановлювати вартість спирту відповідно до ринкової ситуації та робити це максимально швидко. Підвищення ціни на спирт – це був вимушений захід. Ціна спирту залежить від вартості сировини та енергоносіїв, які ми закупляємо. Наша мета зробити підприємства ДП “Укрспирт” максимально економічно ефективними”, – наголосив Іванюк.
Як зазначається, під час засідання сторони погодилися зафіксувати цю ціну до 16 березня включно.
“Наступний перегляд цін відбудеться 13 березня. Відповідне рішення буде прийнято з урахуванням поточної ринкової ціни на сировину та паливо”, – пояснив Іванюк.
Як повідомлялося, ДП “Укрспирт” підвищив з 1 березня ціни на спирт майже на 50%.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас