Банки починають працювати з Bitcoin — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банки починають працювати з Bitcoin

Валюта
2144
Керівництво німецької біржі Bitcoin.de повідомило про початок співпраці з інноваційним вітчизняним банком Fidor. У компанії стверджують, що Bitcoin.de стала першим майданчиком для проведення торгів в криптовалюті, яка напряму підключилася до класичної банківської системи.
Представники Bitcoin.de відзначають, що такий крок дозволить істотно прискорити операції з віртуальною валютою. Наприклад, конвертація Bitcoin в євро тепер буде займати всього кілька секунд. Для цього обидва учасники угоди повинні мати рахунок в зазначеному банку.
Крім швидкості транзакцій, це партнерство забезпечить користувачів додатковим рівнем безпеки. Всі кошти користувачів, які купують криптовалюту на Bitcoin.de, будуть зберігатися на рахунках німецького фінустанови Fidor. Тоді як зазвичай клієнтам бірж криптовалюти доводиться створювати акаунти в фіатних грошах і зберігати свої кошти на торговій платформі. У випадку збоїв в системі безпеки, ці кошти було дуже легко втратити без гарантії повернення.
Навпаки, рахунки в німецькому банку надійно захищені і спочатку застраховані на €10 тис.
Bitcoin.de – це торгова платформа, яка дозволяє покупцям і продавцям Bitcoin проводити угоди безпосередньо один з одним, без посередництва інших компаній.
На відміну від більшості інших банків, Fidor вважає криптовалюту перспективною технологією. У минулому році банк став одним із трьох фінустанов, які приєдналися до протоколу Ripple, що дозволяє здійснювати миттєві грошові перекази в будь-якій валюті.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас