Мобільний банкінг захистять скануванням ока — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мобільний банкінг захистять скануванням ока

Фінтех і Картки
1380
Digital Insight, американський провайдер цифрових фінансових рішень, уклала угоду з розробником біометричних систем аутентифікації EyeVerify Inc.
Цей договір дозволить клієнтам компанії використовувати технологію сканування ока для отримання швидкого доступу до сервісів мобільного банкінгу. Очікується, що система EyePrint ID замінить традиційні паролі для фінансових сервісів на мобільному. Принцип роботи EyePrint ID передбачає використання сканера. Оскільки на сьогоднішній день 1 млрд. мобільних пристроїв вже оснащені фотокамерами, користувачі зможуть проводити біометричну ідентифікацію прямо зі свого телефону. Для того, щоб отримати доступ до управління фінансами з мобільного, достатньо включити камеру і піднести її до ока.
Пристрій автоматично розпізнає візерунок кровоносних судин в оці і порівняє його зі зразком, який внесений до бази даних користувача. Підприємці, які користуються сервісами Digital Insight, зможуть впровадити систему аутентифікації EyePrint ID в свої фінансові мобільні додатки порівняно недорого. Для фінансових установ сервіс не вимагає ніякого додаткового програмного або апаратного забезпечення і може усунути високі витрати, пов’язані з обслуговуванням клієнтів.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас