Американські роботодавці платитимуть іноземним співробітникам в Bitcoin — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американські роботодавці платитимуть іноземним співробітникам в Bitcoin

Фінтех і Картки
865
Розрахунки з працівниками за допомогою криптовалюти користуються популярністю в США і Канаді. Нещодавно на американському ринку з’явився новий сервіс Bitwage, який дозволяє працедавцям оплачувати подібним чином послуги фахівців, які проживають за межами США.
Платформа Bitwage приймає і видає кошти в фіатній валюті. Але для того, щоб перевести гроші через кордон з мінімальними витратами компанія конвертує їх в Bitcoin. Сервіс дозволяє швидко і дешево перераховувати кошти у віддалені регіони. Так, для того, щоб отримати зарплату з-за кордону, жителям Філіппін більше не потрібно відкривати рахунок в банку. Вони можуть оформити зарахування коштів на карту передоплати, або замовити доставку готівки.
Джонатан Честер, засновник і директор зі стратегії компанії Bitwage, зазначив, що він вважає Bitcoin особливим платіжним інструментом для міжнародних розрахунків.
«Наша організація намагається знайти спосіб поширення сучасних фінансових інструментів по всьому світу. Bitcoin ідеально підходить для цієї мети», – прокоментував підприємець.
Честер додав: «Bitcoin є найліпшим рішенням для транскордонних платежів».
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас