Кабмін незабаром представить "пілот адміністративної реформи" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін незабаром представить "пілот адміністративної реформи"

Казна та Політика
327
Віце-прем’єр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Володимир Гройсман найближчим часом має намір оголосити про нову структуру відомства, яке він очолює.
“У найближчий час я оголошу про нову структуру міністерства регіонального розвитку. Це буде свого роду пілот адміністративної реформи”, – повідомив він в інтерв’ю тижневику “Дзеркало тижня. Україна”, опублікованому в суботу.
На переконання В.Гройсмана, люди і департаменти повинні взаємодіяти, працюючи під конкретні цілі та завдання.
“В оптимальній кількості і з оптимальними повноваженнями. Ми пройшли це у Вінниці. У 2011 році оголосили про стратегію міста-2020, розпустили апарат мерії і набрали його заново на конкурсній основі”, – розповів екс-мер Вінниці.
Щодо закону про очищення влади, який вступив у силу, він зауважив: “Я думаю, що роздумувати про щось тут вже пізно. Є закон, і його потрібно виконувати. Безумовно, постраждає ряд чиновників, які, можливо, цього і не заслуговують, однак у нас в країні відбулася революція. І для того, щоб міняти систему, необхідно прибрати з влади носіїв старої системи. Безумовно, це завдання не одного дня”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас