Світовий банк виділить $40 млн на фінансування медичної галузі Дніпропетровщини — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Світовий банк виділить $40 млн на фінансування медичної галузі Дніпропетровщини

Кредит&Депозит
252
Світовий банк виділить 40 млн. дол. на фінансування медичної галузі Дніпропетровщини. Про це повідомив координатор програм людського розвитку Представництва Світового банку в Україні, Білорусії і Молдавії Паоло Карло Беллі під час робочого візиту до Дніпропетровщини.
Дніпропетровська область представила на розгляд Світового банку проект, який передбачає три напрямки: посилення первинної медико-санітарної допомоги, профілактику серцево-судинних захворювань, створення приймально-діагностичних відділень з їх оснащенням для надання медичної допомоги кардіологічним та неврологічним хворим у трьох потужних лікарнях міст – Дніпропетровську, Кривому Розі та Павлограді.
«Це дуже змістовний, обґрунтований проект. Зараз ми обговорюємо механізми з його практичної реалізації і очікуємо, що він буде успішно впроваджений», – сказав Паоло Карло Беллі і наголосив на плідній співпраці з облдержадміністрацією.
В.о. директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Ігор Македонський розповів, що підготовка проекту знаходиться на фінальній стадії. Він розрахований на 5 років, а його старт запланований вже на початок 2015 року. На реалізацію задумів щодо розвитку медичної галузі регіону Світовий банк готовий виділити 40 млн. дол. Співфінансування з області повинно бути щонайменше 10 відсотків.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас