Вкладники VAB банку майже півроку не можуть повернути свої гроші - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вкладники VAB банку майже півроку не можуть повернути свої гроші - ЗМІ

Кредит&Депозит
4936
Власники депозитів VAB банку вже п’ятий місяць не можуть повернути гроші, незважаючи на те, що терміни вкладу вже вийшли.
Нацбанк ще взимку встановив ліміти – видавати не більше 15-ти тис гривень на тиждень. Втім, VAB вирішив нараховувати тільки по тисячі гривень на день, і навіть цього не робить, йдеться в сюжеті ТСН.
Вкладники, в свою чергу, намагаються відчайдушно повернути власні кошти і двічі на тиждень приходять в банк. Всіх 78-х поставили на чергу повернення вкладів. Люди розповідають, що берегли гроші на лікування, ремонт або купівлю квартири, а й з найважливішими справами менеджери установи змушують почекати. Банк запропонував перевкласти кошти, а тим, хто відмовився, сказали чекати виплати частинами.
Зараз гроші лежать у банку навіть без відсотків. Вкладники розповідають, що кожен день їм обіцяли видавати по тисячі гривень. Втім, лише тисячу деяким з них вдалося отримати за два місяці. Працівники знову відкладають терміни повернення коштів, а на одержання вкладів у валюті радять навіть не розраховувати. В цьому банкіри звинувачують перекупників.
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас