Проти керівників "Укроборонпрому" відкриті кримінальні провадження - Генпрокурор — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Проти керівників "Укроборонпрому" відкриті кримінальні провадження - Генпрокурор

Казна та Політика
1107
Генеральний прокурор України Віталій Ярема заявив, що проти керівників ДК “Укроборонпром” відкриті кримінальні виробництва. Про це він заявив журналістам в кулуарах Верховної Ради України.
“Прокуратура також візьме участь в закритому засіданні, якщо виникнуть питання до нашої роботи і діяльності, проведення тих розслідувань, які сьогодні здійснює військова прокуратура, ми будемо звітувати. Будемо озвучувати інформацію про те, як йдуть розслідування, які проблемні питання сьогодні виникли в правовому забезпеченні АТО. Уже відкриті провадження стосовно керівників “Укроборонпрому”, – заявив Ярема.
Він додав, що розслідування проходить “щодо дій, спрямованих на знищення обороноздатності України”.
“Це і бронетанкові заводи, й інші підприємства, які сьогодні практично приведені до розформування. Ми проінформуємо депутатів про хід розслідування”, – повідомив генпрокурор.
Нагадаємо, в липні 2014 р. ГПУ повідомила, що виявила порушення на 17 підприємствах ДК “Укроборонпром”. Як заявив заступник генпрокурора України Анатолій Матіос, на “Житомирському бронетанковому заводі” було розукомплектовано 78 бойових машин, що завдало збитків державі на суму більш ніж 12 млн грн.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас