Голоду в Україні не буде - Мінагрополітики — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голоду в Україні не буде - Мінагрополітики

Аграрний ринок
1258
Міністр аграрної політики і продовольства Ігор Швайка запевнив, що незважаючи на окупацію Криму та бойові дії на Донбасі, показники врожаю перевищать рекордні торішні. Про це він сказав під час робочої поїздки до Черкаської області прес-служба КМУ.
“За даними, які є на сьогоднішній день, голоду в нашій країні не буде”, – зазначив Ігор Швайка.
Крім того, глава Мінагрополітики запевнив, що гуманітарної катастрофи в країні немає: “Згідно з визначенням, гуманітарна катастрофа це масова загибель людей, яка виникла в результаті бойових, політичних дій чи катастроф. В Луганську і Донецьку області надходять продукти першої необхідності, адже зараз через бойові дії в цих регіонах порушено логістичний ланцюжок: існуючий запас продуктів неможливо доставити зі складів в пункти призначення. Робота з доставки продуктів першої необхідності в зону АТО триває постійно, і псевдо-допомоги країни-агресора ми не потребуємо”, – зазначив він.
Також міністр запевнив, що настав час значних реформ в агропромисловому комплексі. “Мінагрополітики має стати органом, головне завдання якого не розподіляти кошти між аграріями, а формувати спільну політику в аграрному комплексі”, – додав він.
Як відомо, в 2013 році в Україні сільгоспвиробники зібрали рекордний урожай зерна – 63 млн тонн.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас