Держархбудінспекція оштрафувала "Лукойл-Україна" на 1 млн грн - у Херсонській області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держархбудінспекція оштрафувала "Лукойл-Україна" на 1 млн грн - у Херсонській області

Енергетика
533
У Херсонській області Державна архітектурно-будівельна інспекція України оштрафувала “Лукойл-Україна” на 1 млн грн. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДАБІ.
“Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю у Херсонській області стягне більш ніж 1 млн. гривень з підприємства з іноземними інвестиціями “Лукойл-Україна” за проведення на автозаправній станції будівельних робіт без дозвільної документації”, – йдеться в повідомленні.
За повідомленням, у лютому 2014 р. інспекцією була проведена позапланова перевірка автозаправної станції “Лукойл-Україна”, розташованої біля Херсону в смт. Антонівка по вул. Леніна, 12. На момент перевірки інспектора встановили виконання будівельних робіт без отримання дозвільної документації. Зокрема, виконувалися земляні роботи, роботи з капітального ремонту мережі й роздаткового вузла паливопроводів.
“За порушення вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності було прийнято постанову про накладення на ПІІ “Лукойл-Україна” штрафу на суму 1,096 млн. грн”, – повідомили в прес-службі ДАБІ.
Відзначається, що компанія “Лукойл-Україна” намагалася оскаржити рішення інспекції в Окружному адміністративному суді міста Києва та Київському апеляційному адміністративному суді. Однак позовні вимоги та апеляційні скарги залишилися не задоволені.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас