Більшість киян "підтримує рішення про обмеження гарячого водопостачання" - упевнені в КМДА — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Більшість киян "підтримує рішення про обмеження гарячого водопостачання" - упевнені в КМДА

Енергетика
2749
За умов дефіциту газу жителі столиці готові до економії, а також переходу на індивідуальні системи опалення та водонагрівання, щоб опалювальний сезон 2014-2015 років пройшов стабільно. Все більше столичних сімей купують електричні бойлери та обігрівачі, утеплюють свої будинки. Про це вони розповіли в програмі телеканалу “Київ” “Відкритий мікрофон”, повідомили в прес-службі КМДА.
“Зараз можна користуватися й “літньою водою”. Головне, щоб вистачило газу на опалення взимку. У цій ситуації громадяни і держава повинні об’єднати зусилля”, – зазначила киянка Тамара.
“У Європі давно всі перейшли на електричне опалення. А Київ – європейська столиця. Тому, думаю, більшість киян готові до переходу на електроопалення і електроводонагрівання, готові зараз витримати деякі незручності заради стабільного опалювального сезону”, – додала Світлана, мешканка Києва.
Загалом більшість опитаних висловили думку, що за умов газового дефіциту, кияни і влада повинні перейти до режиму економного споживання. Вони просять фахівців ПАТ “Київенерго” відповідально поставитися до вирішення цього питання і перевірити електромережі будинків, щоб електропроводка витримала великі навантаження.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас