Ми повинні працювати три дні на тиждень - мексиканський медіамагнат — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ми повинні працювати три дні на тиждень - мексиканський медіамагнат

Особисті фінанси
2014
Ми неправильно дивимося на ситуацію, зазначив Карлос Слім, мексиканський медійний магнат і найбагатша людина світу: ми повинні працювати тільки три дні на тиждень.
Під час виступу на бізнес-конференції в Парагваї Слім заявив, що прийшов час для “радикальної перебудови” робочого графіка людей. Замість того щоб йти на пенсію в 50 або 60 років, ми повинні йти на пенсію в більш старшому віці.
“Людям треба працювати довше, до 70 або 75 років, і всього три дні на тиждень: приблизно 11 годин на день “, – підкреслив він.
При роботі три дні на тиждень у нас буде більше часу для відпочинку, що підвищить якість життя. Якщо у людини буде чотири вільні дні, це стане хорошим каталізатором для індустрії розваги: люди знайдуть, чим себе зайняти”.
74-річний магнат висловив упевненість, що така реформа посприяє оздоровленню і підвищенню продуктивності робочої сили, і це допоможе впоратися з фінансовими проблемами, пов’язаними з довголіттям.
Минулого тижня Карлос Слім Хелу знову став найбагатшою людиною в світі багато в чому завдяки різкому збільшенню вартості акцій телекомунікаційного гіганта America Movil на обох фондових ринках США і Мексики.
Слім змістив співзасновника Microsoft з позиції найбагатшої людини планети, яку Гейтс посів ще в травні 2013 року.
Переміщення сталося, коли вартість телефонної компанії Сліма América Móvil, його найбільшого холдингу, зросла на 1%, або на $805,6 млн, що за версією Forbes збільшило його власний капітал до $79,6 млрд проти $79,1 Гейтса.
Котирування акцій América Móvil ростуть відтоді, як компанія оголосила минулого тижня про плани позбутися непрофільних активів відповідно до нових норм антимонопольного законодавства, що регулює ринок телекомунікаційних технологій Мексики.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас