"Фінбанк" звернувся до керівництва НБУ та банківських асоціацій з проханням про підтримку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Фінбанк" звернувся до керівництва НБУ та банківських асоціацій з проханням про підтримку

Кредит&Депозит
2017
Правління ПАТ “Фінбанк” звернулося до керівництва НБУ та українських банківських асоціацій з проханням про підтримку та сприяння у недопущенні дестабілізації ринку фінансових послуг. Про це йдеться у відкритому зверненні голови правління “Фінбанку” Костянтина Смольського до НБУ, Асоціації українських банків, Незалежної асоціації банків України.
“У червні 2014 року український “Фінбанк” піддався потужній інформаційній атаці, метою якої була дестабілізація роботи банку і нанесення йому іміджевого збитку. Незважаючи на це, банк продовжує свою діяльність в повному обсязі”, – йдеться в документі.
За словами Смольського, замовники інформаційної атаки, не маючи будь-яких реальних фактів, які можуть піддати сумніву якість роботи “Фінбанку”, намагаються змусити громадськість повірити в неправдиву інформацію і тим самим вплинути на роботу банку.
“Відповідаючи на пред’явлені анонімні звинувачення, я заявляю, що всі зовнішньоекономічні операції клієнтів банк здійснював і здійснює строго відповідно до вимог чинного законодавства України та нормативно-правових актів НБУ, у тому числі законодавства у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом”, – підкреслив Смольський в тексті звернення.
Голова правління “Фінбанку” закликав керівництво НБУ та українських банківських асоціацій не допустити зриву роботи учасників фінансового ринку країни.
“Банківський сектор України потребує захисту, як від зовнішнього, так і від внутрішнього негативного впливу. Тільки таким чином можливо забезпечити стабільність і розвиток України”, – зазначив він.
"Фінбанк" звернувся до керівництва НБУ та банківських асоціацій з проханням про підтримку
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас