Уряд може спровокувати ще одну хвилю відтоку депозитів у липні, нардепи не захотіли переводити валютні кредити в гривневі - підсумки дня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд може спровокувати ще одну хвилю відтоку депозитів у липні, нардепи не захотіли переводити валютні кредити в гривневі - підсумки дня

1321
Уряд може спровокувати ще одну хвилю відтоку депозитів у липні – експерт
Якщо уряд не зійде зі своєї позиції щодо введення оподаткування доходів з депозитів, у липні банківську систему може накрити ще одна хвиля відтоку коштів з банків. Про це під час прес-конференції заявив президент Асоціації українських банкірів Олександр Сугоняко.
Порошенко заявив про необхідність “терміново подолати корупцію”
Президент Петро Порошенко вважає, що необхідно терміново подолати корупцію. Про це він сказав на засіданні Верховної Ради. “Хотів окремо відзначити, що роль Генеральної прокуратури у боротьбі з корупцією є визначальною. Ми брали на себе зобов’язання негайно подолати корупцію в Україні”, – сказав він.
Рада призначила Валерію Гонтарєву головою НБУ
Народні депутати підтримали пропозицію Президента України Петра Порошенка про призначення головою Національного банку України Валерію Гонтарєву. За відповідне рішення проголосували 349 нардепів. “Відповідно до пункту 18 частини першої статті 85 Конституції України Верховна Рада України постановляє: призначити Гонтарєву Валерію Олексіївну на посаду голови Національного банку України”, – йдеться в постанові.
Нардепи не захотіли переводити валютні кредити в гривневі
Голова Верховної Ради Олександр Турчинов дав доручення Кабміну і Нацбанку на наступний сесійний тиждень розробити новий законопроект про переведення кредитних зобов’язань з іноземної валюти в національну. Про це голова Верховної Ради сказав після того, як депутати не підтримали в першому читанні обидва вже зареєстровані законопроекти про переведення кредитних зобов’язань з іноземної валюти в національну.
Віце-прем’єр прогнозує підвищення тарифів для населення на воду та опалення – на “10-50% і вище”
Віце-прем’єр-міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Володимир Гройсман допускає можливість підняття тарифів для населення на воду і опалення в усіх регіонах країни.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас