Під Червоним Лиманом триває активна стадія АТО, прибуток банків і кредитних спілок обкладатимуть "спецподатком" у 18% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Під Червоним Лиманом триває активна стадія АТО, прибуток банків і кредитних спілок обкладатимуть "спецподатком" у 18%

1007
Пропонуємо вашій увазі найцікавіші цифри і цитати четверга, 19 червня:
  • Прибуток банків і кредитних спілок обкладатимуть “спецподатком” у 18%
  • IPhone буде офіційно продаватися в Україні з 26 червня
  • НБУ надав іще шести банкам 453,2 млн грн рефінансування
  • Російська ГТС у 8 разів аварійніша за українську
Президент Асоціації українських банкірів Олександр Сугоняко про оподаткування доходів з депозитів
“Коли вводиться ця диференціація ставок оподаткування, тоді обов’язково потрібно всім вкладникам йти в податкову і звітувати. У нас 45 млн. всіх депозитних рахунків. Ви уявляєте собі, що ця армія додатково піде до податкової? Ця інформація відразу перестане бути банківською таємницею. І тоді люстрацію у нас буде робити не влада, а кримінал, отримавши відповідну інформацію скільки і в кого, і де”.
Керівник групи “Інформаційний опір” Дмитро Тимчук про активну стадію АТО під Червоним Лиманом
“Вночі в районі, де зосередилися сили терористів, були розкидані листівки, в яких сили АТО пропонували бойовикам скласти зброю… Терористи відмовилися виконати умови ультиматуму. Отримавши відмову у виконанні вимог, сили АТО перейшли до активних дій”.
Президент України Петро Порошенко про термінове подолання корупції
“Хотів окремо відзначити, що роль Генеральної прокуратури у боротьбі з корупцією є визначальною. Ми брали на себе зобов’язання негайно подолати корупцію в Україні… для того, щоб подолати корупцію, треба почати з того, щоб притягнути до відповідальності трьох своїх друзів”.
Екс-заступник голови СБУ і нардеп Геннадій Москаль про зміцнення кордону України
“Зміцнення кордону забере дуже тривалий час. Там 2000 км протяжність. Так, щоб зробити це добре, потрібно років три витратити. Але час тут не головне. Потрібні гроші, це не мільярд, не два, не три, це мінімум, думаю, 10 млрд грн мінімум”.
Керівник департаменту зі зв’язків з громадськістю “Смарт-холдингу” Євген Загорулько про оскарження в суді ліквідації банку “Форум”
“Позов, у якому міститься вимога скасувати рішення Фонду гарантування вкладів фізичних осіб про ліквідацію банку “Форум”, поданий від імені Yernamio Consulting LTD. Це пов’язано з тим, що Смарт-холдинг поки не побачив, що в процесі ліквідації банку будуть захищені інтереси вкладників… До кінця тижня ми перебуваємо в переговорному процесі з Нацбанком України, ФГВФО, вкладниками. Існує велика ймовірність, що буде знайдене компромісне рішення. Тоді позов може бути відкликаний”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас