Motorola закрила єдиний завод у США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Motorola закрила єдиний завод у США

Фондовий ринок
628
Motorola закрила єдиний завод, який виробляв Moto X у Форт-Уерті (Техас). Експеримент з виробництвом електроніки у межах США протримався трошки більше року. Схоже, загальне уявлення, що тримати виробництво у Америці занадто дорого, виявилося правдою.
Раніше колишній виконавчий директор Motorola Деніс Вудсайд (Dennis Woodside) планував, що заводи у Техасі водночас створять нові робочі місця та пришвидшать доставку телефонів користувачам.
У найкращі часи на заводі працювало близько 3800 людей, які випускали до 100 тис. смартфонів за тиждень. Однак завод виявився збитковим, кількість робітників скоротили до 700, а тепер взагалі закрили.
Сьогодні доля компанії Motorola досі не відома. Нагадаємо, Google розпочав продаж виробника смартфонів компанії Lenovo. З іншого боку, президент Motorola Рік Остерлох (Rick Osterloh) стверджує, що закриття заводу не пов’язане з продажем компанії. Можливо, після переоформлення компанії на Lenovo, виробництво у Техасі відновиться, але зараз смартфони Moto X будуть вироблятися за межами США.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас