Українці обрали Болгарію для відпочинку цього літа — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українці обрали Болгарію для відпочинку цього літа

Особисті фінанси
2742
Незважаючи ні на що знову настало довгоочікуване літо – пора відпусток. Українці починають частіше замислюються про те, де відпочити від стресів першої половини року і провести час з сім’єю або друзями. Ми проаналізували запити українських користувачів Google за останній місяць з ключовими словами “отдых в…/відпочинок у…” і склали список найпопулярніших туристичних напрямків цього сезону.
Цього року відбулася зміна лідера – сьогодні українці найбільше цікавляться відпочинком у Болгарії. Минулорічний фаворит Крим опустився на друге місце за кількістю запитів. До першої трійки увірвалася Грузія, курорти якої активно освоюють українці (торік Грузія не потрапила до першої десятки). Крім того, українські користувачі цікавилися відпочинком в Туреччині, Карпатах, Греції, Єгипті та Чорногорії.
В цілому гаряча десятка популярних напрямків літнього відпочинку, на думку українських користувачів Google, виглядає таким чином:
1. Болгарія
2. Крим
3. Грузія
4. Туреччина
5. Карпати
6. Греція
7. Єгипет
8. Чорногорія
9. Хорватія
10.Іспанія
Цього року українці стали частіше запитувати у Google про відпочинок на території України. До першої десятки найпопулярніших запитів потрапили наступні українських курорти:
1. Бердянськ
2. Затока
3. Одеса
4. Кирилівка
5. Скадовськ
6. Коблево
7. Урзуф
8. Яремча
9. Трускавець
10.Генічеськ
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас