Київським ветеранам виділили 53 мільйони гривень на свята - КМДА — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київським ветеранам виділили 53 мільйони гривень на свята - КМДА

Казна та Політика
149
Столичні ветерани почали отримувати з 30 квітня виплати до Дня Перемоги, на які київською владою направлено 53 мільйони гривень. Про це під час прес-конференції повідомив голова КМДА Володимир Бондаренко.
“Починаючи з 30 квітня тривають виплати ветеранам, інвалідам різних груп, які проводяться в плановому порядку органами соціального захисту і на це виділені достатні суми, щоб відзначити всіх ветеранів – це приблизно 53 мільйони гривень, які стосуються всього ветеранського корпусу в Києві”, – розповів Бондаренко.
Він нагадав, що цього року святкування відбудеться за складних умов.
“В Україні святкування Дня перемоги вперше пройде за таких складних політичних і військово-політичних умов, коли вперше на території України йде війна на сході і частково на півдні. Не може святкування бути так, як було раніше, і з точки зору тих заходів, які проводяться, і сприйняття самого факту перемоги. Я провів зустрічі з керівниками районних підрозділів ветеранських організацій, з активом ветеранських організацій. Вчора зустрічалися з героями Радянського Союзу і соціалістичної праці, підкресливши своє шанобливе ставлення до них”, – сказав він.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас