Мешканці Слов'янська масово скуповують продукти у супермаркетах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мешканці Слов'янська масово скуповують продукти у супермаркетах

Особисті фінанси
1201
На вихідних у продуктових магазинах Слов’янська взагалі не було хліба. Після чого місцеві мешканці почали масово скуповувати продукти у супермаркетах.
Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла жителька Слов’янська Надія. Прізвище попросила не вказувати – “зможуть знайти, а ризикувати своїми дітьми не хочу”.
“Всі магазини і банки в центрі міста закрилися, бо вже кілька точок пограбували мародери. Винних так і не знайшли. Підприємці не хочуть ризикувати, бо таке із кожним може статися. За продуктами доводиться вибиратися на околиці. Великі супермаркети там продовжують працювати. Проблем із продуктами немає, лише на вихідних два дні не привозили хліб. Після цього люди почали торбами із супермаркетів їжу носити”, – сказала вона.
“Оце у неділю сиділа на балконі, а сусідка із чоловіком чотири рази підряд у магазин бігали. За раз кожен тягнув у руках по дві повні торби. Вона і мені кричала: “Надюшка, і ви запасайтеся. А то скоро у магазинах нічого не залишиться”. Та ми великі запаси зробити не можемо — немає грошей”, – додала Надія.
Жінка заміжня. Разом із чоловіком виховує двох дітей – 5-річну Уляну та Іллю, 6 місяців.
“Садочок, у який ходить донька, знаходиться за 200 метрів від приміщення СБУ. Коли службу безпеки захопили терористи, його закрили. На початку минулого тижня подзвонила вихователька і сказала, що дітей можна приводити. Та я не ризикнула. Спокійніше, коли дитина знаходиться поряд. Своїх дітей лише кілька разів виводила на вулицю, постояла з ними біля під’їзду будинку. Виходити далі не ризикнула”, – поділилася жінка.
“Вдень, коли на вулиці тепло, кладу сина спати на балконі, щоб хоч трохи подихав свіжим повітрям. На вихідних міцно спав, бо було тихо. А в понеділок зранку в районі БЗС було чути постріли і навіть вибухи. Всі у місті говорять, що терористам підійшло підкріплення з Криму. Чоловік вже бачив новоприбулих. Казав, що схожі на чеченців”, – додала Надія.
За матеріалами:
gazeta.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас