Коломойський проведе 11 травня референдум у Донецькій і Луганській областях - про приєднання до Дніпропетровської області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Коломойський проведе 11 травня референдум у Донецькій і Луганській областях - про приєднання до Дніпропетровської області

11883
Міжобласний рада територіальних громад Південно Сходу, створений за ініціативи голови Дніпропетровської ОДА Ігоря Коломойського, підтримує проведення референдуму в населених пунктах Донецької та Луганської областей про їх приєднання до Дніпропетровської області.
Про це йдеться в офіційній заяві міжобласного ради, оприлюдненому на сторінці замгубернатора Дніпропетровської області Бориса Філатова.
Як йдеться в заяві, міжобласний рада розглянула звернення місцевої влади в Луганській і Донецькій областях до керівництва Дніпропетровської обладміністрації з проханнями про включення їх населених пунктів до складу Дніпропетровської області.
“Донеччани і луганчани розробили типовий проект такого звернення, і почали роботу над його прийняттям місцевими громадами. 11 ​​травня під всіх населених пунктах Донецької та Луганської областей відбудеться референдум, де територіальні громади зможуть висловитися: чи хочуть вони перебувати під контролем кримінальних елементів, які проголосили так звану “федералізацію”, або хочуть змінити територіально – адміністративний устрій і увійти до складу Дніпропетровської області”, – сказано в повідомленні.
З 1 травня, як повідомляється, починається офіційна агітація. У свою чергу , Філатов, коментуючи цю заяву, повідомив, що найближчим часом будуть оприлюднені дані про ініціативних групах та виборчих дільницях.
Нагадаємо, 11 травня сепаратисти, озброєні і координовані Росією, мають намір провести у Луганській та Донецькій областях референдум про їх відділення.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас