Різкого падіння цін на нерухомість не буде - експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Різкого падіння цін на нерухомість не буде - експерт

Нерухомість
2375
Різкого падіння цін на нерухомість не буде. Якщо вони і будуть знижуватися, то поступово до кінця року, а потім знову підніматимуться – вважає Олександр Сокол, представник Асоціації фахівців з нерухомості України. Про це він сказав в ефірі телеканалу БТБ.
Експерт зазначив, що зараз серед ріелторів є дві протилежні думки – залежно від подій, які надалі будуть відбуватися в Україні. Перше – що через кризові явища ціни будуть поступово, без різкого падіння, мінімум до кінця цього року знижуватися.
“Якщо все ж стабілізується політична ситуація і загальні відносини з Росією, і будуть певні вливання кредитних коштів від фінансових структур міжнародних – є сподівання, що ситуація стабілізується ближче до осені і можливе навіть незначне зростання”, – вважає експерт. “У короткостроковій перспективі навіть якщо певне падіння, все одно довго на низькому рівні ціна не буде, вона рано чи пізно піде вгору”, – сказав експерт і додав, що пропозиція на ринку зменшиться за низької ціни, тому що продавці не захочуть продавати нерухомість за такими цінами і просто підуть з ринку, сподіваючись на кращі часи.
При цьому він додав, що одна з найбільших проблем, яка стримує рух на ринку нерухомості, – це відсутність іпотечного кредитування.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас