Особовому складу військової частини в Маріуполі заплатять 0,5 млн грн - за успішну боротьбу з сепаратистами і героїзм — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Особовому складу військової частини в Маріуполі заплатять 0,5 млн грн - за успішну боротьбу з сепаратистами і героїзм

Казна та Політика
1719
Не встигли чиновники Дніпропетровської області розповісти про те, що платитимуть тим, хто допоможе боротися з «зеленими чоловічками» на Сході, як прийняті перші рішення про виплату грошей.
Заступник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Борис Філатов заявив, що прийнято рішення виплатити 500 000 гривень особовому складу військової частини Маріуполя, що відбила атаку. «Прохання командира зв’язатися. Або до вечора ми знайдемо Вас самі», – написав Філатов в Facebook.
Також незабаром чиновники розкажуть, як будуть передавати гроші за зброю, відібрану у сепаратистів.
Раніше Філатов озвучив «розцінки»: «За кожну повернуту одиницю – виплачується винагорода за автомат 1000 доларів США, кулемет – 1500 доларів США, гранатомет – 2000 доларів США. За кожного переданого “зеленого чоловічка”, він же найманець, що ступив на нашу спільну землю і що намагається зіштовхнути нас у братовбивчій війні – винагорода 10 000 доларів США. За кожну звільнену будівлю, передану місцевій владі та під охорону спецроти “Донбас” батальйону “Дніпро” – винагорода 200 000 доларів США!».
Нагадаємо, вночі в Маріуполі три сотні людей заблокували виїзд частини номер 3057 важкою технікою і закидали її територію “коктейлями Молотова”. Вимагали, щоб службовці віддали їм зброю. Військові почали відстрілюватися. За останніми даними три людини загинули, 12 поранені.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас