3 убитих, 13 поранених, 63 затриманих бойовиків - МВС і армія провели операцію у відповідь на атаку на військову частину в Маріуполі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

3 убитих, 13 поранених, 63 затриманих бойовиків - МВС і армія провели операцію у відповідь на атаку на військову частину в Маріуполі

Казна та Політика
11923
Серед нападників на військову частину в Маріуполі 3 убитих, 13 поранених, 63 затриманих. Про це у своєму Facebook написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.
За його словами, в ніч на 17 квітня у відповідь на атаку на військову частину Національної гвардії в Маріуполі підрозділи МВС провели операцію з локалізації банди нападників, які налічують близько 300 осіб.
“Після того, як військову частину нападники закидали запальними фугасами і коктейлями Молотова і відкрили вогонь по постових – нацгвардійці відкрили попереджувальний вогонь. Потім, після попередження, відповідно до статуту – під час повтору атаки – вогонь на поразку”, – зазначає міністр.
За тривогою були підняті всі підрозділи міліції МВС Маріуполя. “Спільними зусиллями озброєної міліції та Нацгвардії – після короткого бою, нападаюча банда була розсіяна, в основному локалізована і роззброєна”, – повідомляє Аваков.
Угруповання МВС було підкріплене загоном спецпризначення “Омега”. Були підключені вертольоти. Зараз СБУ разом з міліцією документують факти.
“Серед службовців МВС втрат немає. За попередніми даними серед нападників бойовиків – 3 убитих, 13 поранених, 63 затриманих. Вилучено зброю. Засоби зв’язку та телефони російських операторів. Триває встановлення осіб затриманих нападників”, – зазначає міністр.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас