Голова "Укртрансгазу" подав у відставку через "вишки Бойка" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голова "Укртрансгазу" подав у відставку через "вишки Бойка"

Особисті фінанси
1101
Голова “Укртрансгазу” Валерій Ясюк, який був призначений всього місяць тому, подав у відставку через звинувачення в корупції. Про це повідомила прес-служба компанії.
Справа в тому, що Ясюк керував “Чорноморнафтогазом”, коли для нього купувалися так звані “вишки Бойка”. Тому тінь цих сумнівних угод лягла і на Ясюка. Однак сам він підозри на свою адресу категорично відкидає.
“Я впевнений у важливості збільшення власного видобутку газу для енергетичної незалежності України. Необхідне технологічне переоснащення газодобувних підприємств. Але я не мав відношення до проведення тендерних процедур і визначення ціни закупівлі бурових установок. Будь-які звинувачення на мою адресу і навішування ярликів безпідставні”, – цитує Ясюка прес-служба компанії.
Повідомляється, що і Генеральна прокуратура не знайшла доказів корупційності Ясюка. Тим не менш, він все одно написав заяву про відставку.
“Навколо мого призначення керівником “Укртрансгазу” почалися спекуляції, це було використано як привід для інформаційної атаки проти нової влади. Я не хочу давати ніяких, навіть штучних приводів для дискредитації уряду”, – пояснив Ясюк.
Нагадаємо, Валерій Ясюк з травня минулого року входив до складу правління “Нафтогазу України”. До цього він працював головою правління “Чорноморнафтогазу”. Ясюк вважається людиною, близькою до Давида Жванії та Миколи Мартиненка.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас