Проросійські активісти, попередньо, завдали збитку будівлі Харківської ОДА на 10 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Проросійські активісти, попередньо, завдали збитку будівлі Харківської ОДА на 10 млн грн

Казна та Політика
228
Збиток, завданий будівлі Харківської облдержадміністрації проросійськими активістами, за попередніми оцінками становить близько 10 млн грн, повідомило кореспонденту агентства “Інтерфакс-Україна” інформоване джерело.
“Повністю вигоріла канцелярія, дуже сильно постраждали від вогню приміщення, де знаходяться аграрна і бюджетна комісії облради. За попередніми оцінками збиток – 10 млн.грн”, – сказало джерело у вівторок.
Як повідомлялося, в неділю ввечері проросійськи налаштовані активісти захопили Харківську облдержадміністрацію. У понеділок пізно ввечері міліція витіснила активістів з будівлі. У відповідь ті почали кидати у вікна каміння та пляшки із запальною сумішшю. На першому поверсі виник вогонь. Пожежникам вдалося його локалізувати і погасити, проте разом з ними до будівлі проникли і частина активістів.
За інформацією відділу зв’язків з громадськістю ГУ МВСУ в Харківській області, станом на 1-00 вівторка у фойє знаходилося близько 10-ти активістів, ще кілька людей перебували на різних поверхах і міліція “прочісувала” будівлю, щоб їх знайти. У ВЗГ стверджували, що будівля як іраніше залишалася під контролем міліції.
У вівторок вранці прес-служба МВС з посиланням на міністра внутрішніх справ Арсена Авакова повідомила, що в результаті антитерористичної операції в Харкові затримано близько 70 осіб, підозрюваних у протиправних діях, пов’язаних з сепаратизмом, організацією масових заворушень, заподіянням шкоди здоров’ю людей та порушенням ще низки статей.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас