Тимошенко вже в Донецьку, і заявляє - правоохоронні органи придушать агресію, привнесену ззовні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко вже в Донецьку, і заявляє - правоохоронні органи придушать агресію, привнесену ззовні

1767
Найближчим часом правоохоронні органи зроблять все, щоб придушити осередки агресії, привнесені в Донецьк ззовні, повідомила екс-прем’єр-міністр Юлія Тимошенко під час прес-конференції в Донецьку в понеділок, 7 квітня.
«Я впевнена, що вже найближчим часом правоохоронці придушать вогнища агресії, принесені ззовні, оскільки донеччани – це мирні українці, які не хочуть війни і протистоянь», – повідомила Тимошенко. Крім того, вона додала, що Донбас – це промислова основа для України, і жителі регіону розуміють свою значимість для країни.
Тимошенко відвідала Донецьк через події, які відбуваються на південному сході України.
6 квітня на сході України пройшли масові проросійські мітинги. Зокрема, мітингувальники захопили ОДА в Донецьку та Харкові, а в Луганську штурмом взяли СБУ. 7 квітня самопроголошена Республіканська народна рада в Донецьку на своїй позачерговій сесії «включила» область до складу Російської Федерації.
Після того, як виступаючий з трибуни Донецької ОДА сказав про створення Незалежної Донецької республіки, «народна рада» прийняла рішення про входження новоствореної республіки до складу Росії. Вони звернулися до президента РФ Володимира Путіна ввести миротворчі війська в область.
Крім того, було прийнято рішення провести обласний референдум не пізніше 11 травня.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас