МВС пропонує пустити вилучені нафтопродукти утікача Курченко на посівну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МВС пропонує пустити вилучені нафтопродукти утікача Курченко на посівну

Аграрний ринок
892
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков запропонував уряду направити вилучені у компаній утікача-бізнесмена Сергія Курченка нафтопродукти на посівну.
Про це він написав у “Фейсбуці”.
“Процес слідства і виявлення активів – бензин, солярка, мазут, нафта – йде вглиб. У рамках справи нафтопродуктів у всій країні вилучено під 100 тис. тонн. І судячи з усього, ще далеко не фініш. Справа і розслідування далеко не завершені, і стояти цьому добру (судячи з усього народному) чекати? У той час як на посівну країні не вистачає коштів?!” – обурився Аваков.
“Вийшли з ініціативою – негайно продати все вилучене – пустити бензин в роботу, а арешт вже перевести на виручені гроші, розміщені в Нацбанку. Проговорив з прем’єром, міністром юстиції – готуємо проект постанови Кабінету міністрів на майбутню середу. Потім на підставі цього звернемося до суду – і зможемо віддати бензин в “народне господарство”, – написав міністр.
Нагадаємо, МВС підозрює компанії Курченка в розкраданні 33 тис. тонн бензину компанії “Нафтогаз України”, який був переданий їм на зберігання. Компанії Курченка також підозрюються в розкраданні майна державного підприємства “Укргазвидобування” на мільярд гривень.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас