У Криму стрімко дорожчають продукти і паливо - тільки цукор підріс до 12 грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Криму стрімко дорожчають продукти і паливо - тільки цукор підріс до 12 грн

Особисті фінанси
2762
Тільки цукор за тиждень подорожчав до 12 грн/кг. Серед найбільш ходових товарів – рибні консерви, крупи, сіль і картопля.
Кризова ситуація продовжує «тримати в тонусі» кримських споживачів – народ запасається продуктами, що вже позначилося на цінах.
Оптовий торговець картоплею Ісмет скаржиться, що було вигідно купувати сільгосппродукцію на «материковій» Україні: «Навіть з урахуванням витрат на паливо виходило дешевше, тепер в Армянську стоїть блокпост військових, ми перестали їздити, і до нас не завозять її, бояться. Намагаємося знайти внутрішні резерви, купуємо в Джанкої, ціна поки що не змінилася, але може піднятися в найближчі дні».
Особливий попит зараз і на всі види палива (ціна бензину А-95 в середньому по 13,5 грн.) Але директор однієї з кримських мереж заправок заспокоює і прогнозує зниження цін незабаром: «Ціна нафти падає, бензин теж подешевшає. Небезпеки залишитися в Криму без палива немає. Наші запаси дозволять працювати аграріям і заправлятися звичайним автолюбителям на протязі місяця без їх поповнення. Склади з цистернами палива продовжують курсувати, резерви поки що постійно поповнюються».
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас