ЄБРР готовий надати Україні кредити на 5 млрд євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄБРР готовий надати Україні кредити на 5 млрд євро

Кредит&Депозит
520
Європейський банк реконструкції та розвитку готовий надати Україні кредити на 5 млрд євро до 2020 року в рамках міжнародної програми фінансової допомоги для підтримки структурних і макроекономічних реформ. Про це йдеться в заяві банку.
Нагадаємо, США планують виділити 2 млрд дол економічної допомоги для України. Про це журналістам на прес-конференції повідомив Держсекретар США Джон Керрі.
США готові надати кредитні гарантії Україні на суму 2 млрд дол. Ми працюємо над підтримкою, як можемо. Ми повинні визначитися, які потреби. Зараз ми маємо гроші для гарантій кредиту в розмірі 2 млрд дол. Президент Обама доручив Конгресу знайти всі можливі шляхи допомоги Україні”, – зазначив Дж.Керрі.
Крім того він зазначив, що США не обмежаться тільки фінансовою допомогою, а й нададуть підтримку Україні в інших сферах. “Ми хочемо підготувати цілий пакет допомоги, в тому числі і експертну, в галузі відновлення економіки, боротьби з корупцією, а також для того, щоб знайти викрадені активи”, – зазначив Дж.Керрі.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас